Baby knuffeldoekje konijn

Een knuffeldoekje in de vorm van een konijn voor jouw baby

Jouw baby kan lekker tuttenfrutten met ons knuffeldoekje in de vorm van een konijn. Babyzus verkoopt knuffeldoekjes in diverse kleuren. Zo kies je onder andere uit de kleuren blush, sand en legergroen. Ons knuffeldoekje in de vorm van een konijn is gemaakt van hydrofiel-stof, wat het geschikt maakt voor een baby. Ieder konijntje is ongeveer 45 centimeter lang en wordt met de hand gemaakt. Daardoor is iedere knuffeldoek uniek en voldoet hij aan de Europese veiligheidsnormen. Bovendien kan de knuffeldoek met de hand of op een lage temperatuur in de wasmachine gewassen worden.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €35
Bekijk ons assortiment Knuffeldoekjes
knuffeldoekje

Koop voor jouw baby een knuffeldoekje in de vorm van een konijn

Jouw kindje zal heerlijk slapen met een knuffeldoekje in de vorm van een konijn. Je baby kan lekker friemelen met de voetjes van het doekje en hij is bovendien licht en zacht. Het is bovendien mogelijk om een speen te bevestigen aan het oortje van de knuffeldoek. Zo raakt je baby de speen niet kwijt, net zoals bij de speenknuffel die wij verkopen. Een knuffel van Babyzus is dus zowel functioneel als zacht en lief. Als je liever kiest voor een speenkoord met clip voor het bijhouden van de speen van je baby, slaag je in onze webshop gegarandeerd. Zo heb je in onze webwinkel de keuze uit diverse speenkoorden, waarbij het zelfs mogelijk is om hem zelf te ontwerpen en te personaliseren.

Bestel nu het nieuwe vriendje van je baby

 In ons uitgebreide aanbod aan knuffels, vind je altijd wel een knuffeldoekje in de vorm van een konijn die bij je baby past. Bestel daarom nu en betaal voor een bestelling boven de € 30 geen verzendkosten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@babyzus.nl.