World of Babyzus

Hoi! Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Dit zijn wij, Maaike & Femke, beide mama's van 2 jongens (Thiago(4), Dex(4), Rafa(2) & Tido(1)). Wij maken al jullie producten met veel liefde & aandacht. Ooit klein begonnen in 2018, maar inmiddels mogen we ons een 'grote' noemen in onze branche!

Hoe mooi is het om van je hobby je werk te maken! We zijn altijd creatief geweest (thanks mam). Toen we allebei bevallen waren van onze zoons begon het te kriebelen. Op dat moment had je alleen maar de meest felgekleurde speenkoorden. Wij waren op zoek naar iets anders. Iets dat je kunt matchen met elkaar. Verliefd op onze baby's én de speenkoorden, hebben we deze voorzichtig online gezet. Dit bleek een match met alle andere (newby) mama's! Van het een kwam het ander... Inmiddels hebben we meer dan 30.000 accessoires samengesteld & evenveel baby's blijgemaakt! 


Al onze producten zijn handgemaakt en te personaliseren zoals jij dat wilt. We houden hierbij rekening met kleurencombinaties die jij kiest, maar natuurlijk ook de veiligheid. Jij hebt straks een uniek cadeau (aan jezelf) in handen!

Inspiratie op doen? Zie onze Instagram en Facebook
Kom je er toch niet helemaal uit? Of heb je een specifieke wens?
Stuur ons een whatsapp of even een mailtje info@babyzus.nl