Speenknuffel

Als je niet wil dat je baby zijn of haar speentje kwijtraakt, koop je een lieve speenknuffel! Babyzus verkoopt een hele lieve knuffel in de vorm van een beertje met een lus waaraan je de speen van je baby vastmaakt, zodat hij of zij hem niet verliest. De speenknuffel is zacht, licht en kan zowel met de hand als in de wasmachine gewassen worden. Bovendien heb je de keuze uit meerdere kleuren.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment Knuffels
Barnsteen armband

Een speenknuffel heeft meerdere voordelen

Naast dat je de speen van je kind sneller vindt met een knuffel eraan, is de speenknuffel ook een stimulans voor de motorische ontwikkeling van je baby. Je kindje leert met behulp van de speenknuffel om dingen vast te pakken en na verloop van tijd zal je baby zijn of haar speen ook zelf in de mond doen. Ook geeft een knuffel met een speen eraan je baby geborgenheid en een vriend voor het leven. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een knuffeldoekje waar je een speen aan vastmaakt. Heb je in plaats van een knuffel liever een koord aan de speen van je baby hangen met een clip die bevestigd wordt aan de kleding? Wij verkopen ook speenkoorden met de naam van je kindje erop. Dit koord is, net als een personaliseerbare wagenspanner met naam, aanpasbaar aan jouw wensen, doordat je zelf de kleuren en kralen kiest.

Koop bij ons een lieve knuffel met speen

Zoek je nog een speen die je samen met de knuffel gebruikt? Bekijk dan in onze webshop ons brede assortiment aan fopspenen. Wij helpen je bovendien graag als je vragen hebt over een van onze producten. Hiervoor stuur je een e-mail naar info@babyzus.nl of een WhatsAppbericht naar 0616070715 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.