Speen met knuffel

Een knuffel met speen

Als je niet wil dat je baby zijn of haar speen kwijtraakt, maak hem dan met een lus vast aan een lieve knuffel! Babyzus verkoopt een hele lieve knuffelbeer die het speentje van je baby bijhoudt, zodat hij of zij hem niet verliest. De speenknuffel is zacht, licht en kan zowel met de hand als in de wasmachine gewassen worden. Hij is 25 centimeter groot en 20 gram en je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Een knuffel met speen eraan geeft je baby geborgenheid en een vriend voor het leven. Aangezien de knuffel natuurlijk een stuk groter is dan een speen, is het ook voor jou handiger om de fopspeen van je kind te zoeken als hij kwijt is. Je ziet een knuffel namelijk veel gemakkelijker liggen.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment Knuffels
Barnsteen armband

Koop een speen samen met een zachte knuffel

De knuffel is een stimulans voor de motorische ontwikkeling van je baby. Je kindje leert met behulp van de knuffel om dingen vast te pakken en na verloop van tijd zal je baby zijn of haar speen ook zelf in de mond doen. Naast een speenknuffel, bestel je bij ons ook een knuffeldoekje waar je een speen aan kunt vastmaken. Heb je echter liever een koord aan de speen van je baby hangen, met een clip die bevestigd wordt aan de kleding? Wij verkopen ook speenkoorden met de naam van je kindje erop. Je kiest bovendien ook zelf de kleuren en kralen van deze speenkoorden, zodat ze precies passen bij de kledingstijl die jij voor je baby bedenkt. Naast gepersonaliseerde speenkoorden, bestel je bij ons ook een bijpassende wagenspanner met naam.

Koop bij ons een lieve speenknuffel

In onze webshop bestel je tevens een speen uit ons brede assortiment fopspenen die je samen met de knuffel kunt gebruiken. Wij helpen je bovendien graag als je vragen hebt over een van onze producten. Hiervoor stuur je een e-mail naar info@babyzus.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.