Speenkoord

Jouw baby raakt nooit meer zijn of haar speentje kwijt met een speenkoord van Babyzus! Onze handgemaakte speenkoorden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals oudroze, grijsblauw of legergroen, zodat hij goed past bij de outfit van je kindje. Onze koorden zijn persoonlijk, omdat je hem kunt laten personaliseren met de naam van jouw baby. Je kunt het speenkoord voor jouw kleine jongen of meisje bovendien bij ons zelf ontwerpen. Je selecteert zelf het algemene kleurenschema en de kleur van de letterkralen. Je kiest tevens of je wel of geen gehaakte kraal, houten kraal met sterrenbeeld of symbool, of een bijtring in dezelfde kleuren toevoegt. Wanneer je twijfels hebt over een bepaalde kleurencombinatie bij het zelf ontwerpen van je speenkoord, denken wij graag met je mee.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment speenkoorden
Barnsteen armband

Een mooi en veilig speenkoord voor jouw kleine jongen of meisje

Al onze koorden met speen eraan zijn onafhankelijk getest en gecertificeerd naar de Nederlandse Warenwet en de Europese richtlijnen. Om de veiligheid te waarborgen, is het belangrijk dat je het speenkoord wat je bij ons zelf kunt ontwerpen, controleert voordat je het gebruikt. Het koord is zonder clip 22 centimeter lang, dit is de maximaal toegestane lengte van een speenkoord. Je kunt onze koorden tevens personaliseren. Het is namelijk mogelijk om een speenkoord met naam cadeau te geven aan een pasgeboren jongen of meisje. Speenkoord voor een jongen of een speenkoord voor een jongen. Onze speenkoorden hebben een goede kwaliteit satijnkoord, siliconen kralen, acryl of houten letterkralen en een houten speenclip. Deze clip maak je vast aan de jas of het kledingstuk van je baby, zodat je kind zijn of haar speen niet kwijtraakt als deze losgelaten wordt.

Bestel nu jouw favoriet

Een speenkoord is, net als onze knuffel met speen eraan, ontzettend handig als je de speen van je baby niet wilt verliezen. Bovendien hebben we ook handige fopspenen in ons assortiment die je door middel van het lusje aan het eind van het koord makkelijk aan het koord kunt bevestigen. Heb je vragen over het zelf ontwerpen van een speenkoord voor je kindje? Je kunt altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag. Schroom dus niet om ons jouw vraag te stellen door te e-mailen naar info@babyzus.nl.