Geboortecadeau met naam

Is er in jouw omgeving een baby geboren en ben je op zoek naar een geboortecadeau met de naam van het kind? Voor een lief en origineel kraamcadeau met naam kun je het best terecht bij Babyzus. Zo verkopen we speenkoorden, wagenspanners en sleutelhangers die wij graag naar jouw wensen personaliseren. Het is mogelijk om bij een geboortecadeau met naam ook de kleuren en het materiaal van de kralen zelf uit te kiezen. Wij maken jouw kraamcadeau met naam met de hand, zodat het veilig en van een zo hoog mogelijke kwaliteit is. Zo weet je zeker dat de baby en zijn of haar ouders lang en veel plezier hebben van jouw cadeau!

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment Geboorte cadeaus
Barnsteen armband

Je vindt hier voor ieder kind een uniek geboortecadeau met naam

Je hebt bij ons ruime keuze voor een kraamcadeau met naam dat precies bij de baby en de ouders past! Als jij je cadeau wilt laten personaliseren, kun je bij elk product zien welke mogelijkheden er beschikbaar zijn. Naast een kraamcadeau met naam, kun je bij ons ook een cadeauset bestellen als er iemand zwanger is of wanneer er een kind is geboren. In de zwangerset zitten bijvoorbeeld een geboorteplankje voor een geboortekaart of echofoto met tekst erop en een maansteen armband voor mama. Je kunt deze beide producten ook los bestellen in de webshop. Zo kun je ook een armband met naam bestellen als geboortecadeau.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde kraamgeschenk

Onze specialisten in babyaccessoires helpen je graag bij een speciaal geboortecadeau met naam voor je kraamvisite. We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende baby musthaves. Zo kun je bij ons terecht voor een speenkoord, wagenspanner of een ander kraamcadeau met naam, maar ook een bijtring, babysieraad of knuffeldoekje in de vorm van een konijn koop je bij ons. Stuur een e-mail naar info@babyzus.nl als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een geschikt cadeau!