Geboortecadeau met naam

Is er in jouw omgeving een baby geboren en ben je op zoek naar een geboortecadeau met de naam van het kind? Voor het kopen van een lief en origineel kraamcadeau met naam kun je het best terecht bij Babyzus. Zo verkopen we speenkoorden, wagenspanners én sleutelhangers die wij graag naar jouw wens personaliseren als geboortecadeau met naam. Wij maken het kraamcadeau met naam dat je bij ons kunt kopen met de hand, zodat het veilig en van topkwaliteit is. Zo weet je zeker dat de baby en zijn of haar ouders lang en veel plezier hebben van jouw cadeau!

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €40
Bekijk ons assortiment Geboorte cadeaus
Barnsteen armband

Een uniek geboortecadeau met naam kopen voor ieder kind

In onze webshop kun je een kraamcadeau met naam kopen dat precies bij de baby en de ouders past! Naast een kraamcadeau met naam, kun je bij ons ook een cadeauset kopen als er iemand zwanger is of wanneer er een kind is geboren. In de zwangerset zit bijvoorbeeld een geboorteplankje voor een geboortekaart of een echofoto met tekst erop. Ook vind je in deze set een maansteen armband voor mama. Het is ook mogelijk beide producten los te bestellen in onze webshop. Je kiest hier ook voor een armband met naam of initialen als geboortecadeau.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde kraamgeschenk

Onze specialisten in babyaccessoires helpen je graag bij het kiezen van een speciaal geboortecadeau met naam voor je kraamvisite. We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende baby musthaves en cadeaus voor het gezin. Zo kun je niet alleen bij ons terecht voor een speenkoord, wagenspanner of een ander kraamcadeau met naam, maar ook voor een bijtring, een babysieraad of een knuffeldoekje in de vorm van een konijn. Stuur een e-mail naar info@babyzus.nl of een WhatsAppbericht naar 0616070715 als je hulp nodig hebt bij het kopen van een geschikt kraamcadeau met naam voor je collega!