Verras iemand die zwanger is met edelstenen

Wil jij een vrouw die zwanger is, verrassen met edelstenen die haar zullen ondersteunen? In de webshop van Babyzus vind je verschillende edelstenen die een zwangere vrouw ondersteunen. Iedere edelsteen heeft specifieke eigenschappen. De energie die een edelsteen uitstraalt is dus voor iedere steen anders.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment Edelstenen
Zwanger Edelstenen

Een vrouw die zwanger is, ondersteunen met edelstenen

Er zijn verschillende edelstenen die een vrouw die zwanger is een ‘steentje in de rug’ kunnen geven. Zo bevordert de blauw chalcedoon een gezonde zwangerschap en versterkt deze het moedergevoel. Een maansteen helpt bij hormonale disbalans en straalt vrouwelijke energie uit. De rode jaspis helpt bij het herstel na de bevalling en geeft de foetus en de mama kracht. Mosagaat heeft ook een heilzame werking tijdens en net na de bevalling. Dit wordt ook wel de vroedvrouwensteen genoemd. Naast dat je bovenstaande edelstenen in een set kunt bestellen, zijn sommige van hen ook verkrijgbaar als sieraad.

Bestel edelstenen als cadeau

Edelstenen zijn een mooi cadeau voor een vrouw die zwanger is en kracht haalt uit de energie van deze stenen. Ook vrouwen die zwanger willen worden, kunnen bij ons edelstenen kopen. Wij verkopen namelijk ook edelstenen die goed zijn voor de vruchtbaarheid. Wil je meer informatie over de verschillende eigenschappen van edelstenen? Dan helpen wij je graag. Stel je vraag aan ons via info@babyzus.nl. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een WhatsAppbericht te sturen naar 0616070715.