Bijtring zelf ontwerpen

Op zoek naar een bijtring die je zelf kunt ontwerpen? Babyzus maakt het mogelijk! Een bijtring helpt tegen pijn bij de doorkomende tandjes van je baby en het stimuleert de grijpfunctie. Aan het bijtspeelgoed zitten siliconen kralen en een houten ring. Deze siliconen kralen zijn zachter dan het hout, waardoor ze beiden een andere druk leveren op het tandvlees. De bijtring bevordert daardoor alle zintuigen en dus de ontwikkeling van het kind. Ook maakt de houten ring een zacht rammelend geluid. Al onze bijtringen zijn getest en gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen en Nederlandse Warenwet. Een bijtring die je bij ons zelf kunt ontwerpen is dus altijd mooi én veilig.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment Bijtspeelgoed
bijtspeelgoed

Een bijtring zelf ontwerpen doe je gemakkelijk vanuit huis

Bij het ontwerpen van jouw bijtring bepaal je zelf hoe je bijtring eruit zal zien, zodat hij volledig naar jouw smaak is. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij je eigen unieke babyaccessoires kunt laten maken.  Zo kies je bijvoorbeeld welke kleuren de bijtring voor jouw kindje heeft en je beslist ook over de kleurvolgorde van de siliconen kralen. We hebben naast onze bijtringen ook andere houten accessoires in ons assortiment, zoals een baby borstelset. Bovendien kun je naast onze eigen bijtringen ook ander milieuvriendelijk bijtspeelgoed kopen van het merk Natruba.

Ontwerp en bestel je eigen bijtring nu

Onze webshop staat voor kwaliteit en veiligheid. We maken al onze producten met de hand, waardoor ze gemakkelijk te personaliseren zijn. Zo kun jij je babyaccessoires matchen met je baby. Zo kun je bij ons niet alleen zelf een bijtring ontwerpen en bestellen, maar ook een speenkoord, wagenspanner of sleutelhanger. Wil je meer informatie over een van onze producten of wil je graag een speciaal kraamcadeau bestellen? Neem dan contact met ons op door te e-mailen naar info@babyzus.nl.