Moederdagcadeau ideeën 2023

Moederdag 2023 

Voor sommige een prachtige dag om die lieve moeder in het zonnetje te zetten, voor anderen een dag van gemis. Een dag om je hart open te stellen voor liefde! 

Misschien ben jij wel voor het eerst moeder op Moederdag. Zo speciaal! Niet alleen voor jezelf is de 'titel' moeder bijzonder, ook voor oma blijft dit een mooi moment om extra van haar 'titel' te mogen genieten. 

Wij hebben de mooiste Moederdag cadeaus op een rijtje. Voor jouw eigen mama of voor jezelf (pssstt, stuur het linkje door naar jouw partner ;-)). 

Moederdag set 
Speciaal voor Moederdag 2023 hebben we een Moederdagset samengesteld. Mooi ingepakt & compleet om jouw moeder te verrassen! Deze moederdagset is een fijn cadeau met een edelsteen, edelstenen armband (met initiaal) én een fijne Shea Butter. 

Liever los kopen? Lees dan de tips hieronder! 

Edelstenen armband met initiaal 
Draag jouw dierbaren dichtbij met onze initiaal armband. Een sieraad met naam (of initiaal) is op dit moment heel populair. Je kiest bij ons de meest passende edelsteen en vervolgens het initiaal, de initialen of hele naam. 

Ring met geboortesteen of borstvoeding
Een sieraad met de geboorte steen van jouw mini of jouw borstvoeding. Een geboortesteen is een edelsteentje dat symbool staat voor een maand, dit kan bijvoorbeeld rozenkwarts zijn (roze - oktober) of amethist (paars - februari). Geef je borstvoeding of heb je dit gegeven en nog iets bewaard? Dan kan hier ook een heel mooi sieraad van gemaakt worden in de vorm van een ring. Een bijzonder sieraad met betekenis.  

Edelstenen
Ze bestaan al miljoenen jaren, maar zijn helemaal van nu. Edelstenen. Elke edelsteen heeft zijn eigen betekenis. Extra speciaal als je een steen van iemand krijgt, dan heeft het nóg meer liefde & betekenis in zich! 

Geef jij een set Gouden Driehoek cadeau? In deze set speciaal voor vrouwen staat liefde voor jezelf en voor anderen centraal. 

Edelstenen armbandjes 
Liever de edelstenen dichtbij? Kies dan voor een armbandje met betekenis uit onze sieraden collectie! Kies je voor maansteen, labradoriet of rode jaspis? Bekijk de sieraden met betekenis snel op onze site! 

 

Bekijk onze hele Moederdag 2023 collectie hier!

 

 

And ofcourse...... 

Leuk al die cadeautjes, maar een ontbijt op bed met eigen knutsels is natuurlijk het meest speciaal. Oh, mama's, daar kijk ik nu al naar uit! 


Hinterlasse einen Kommentar