Moederdag 2024

Het is weer bijna Moederdag! 

Een mooie dag om stil te staan bij elk moederschap dat er is. Misschien ben jij deze Moederdag voor het eerst mama of ontvang jij de eerste tekening van jouw kindje(s). Of is deze dag een mindere 'feestdag', omdat je een onvervulde kinderwens hebt of jouw eigen moeder bent verloren.. 

Moederdag is wat ons betreft een mooie dag om stil te staan bij de kleine geluksmomentjes die je als gezin mag hebben. Samen ontbijt op bed, even samen op de foto of op bezoek bij familie vandaag! 

Verwen jezelf, jouw moeder of iemand die belangrijk voor je is met onze Moederdag Giftset of een ander mooi sieraad uit onze collectie. 

Op verzoek van velen van jullie hebben we een speciale Moederdag Giftset samengesteld met daarin een Amethist Zonnehanger, Shea Butter én een Sterke Vrouw armband. Deze laatste is zelfs voordelig te personaliseren met initiaal of initialen! 

Een GROOT cadeau geven deze Moederdag? Kies dan voor onze Giftset Sterke Vrouw of bekijk eens onze Moedermelk ringen

Wil je liever voor een los sieraad of mooi item voor in huis gaan? Dat kan natuurlijk ook! Kies voor een edelstenen (initiaal) armband, edelstenenset of een van onze Shea Butters

Bekijk onze volledige Moederdag pagina & verwen! 

Laat haar weten wat zij voor jou betekent & maak er een mooie Moederdag 2024 van! 

Liefs Maaike & Femke


Hinterlasse einen Kommentar