Edelstenen & zwangerschap

Edelstenen & zwangerschap 

Wat kunnen ze voor jou betekenen tijdens deze bijzondere periode van jouw leven? 

Edelstenen worden grotendeels gevonden rotsen en gesteenten. En zijn al miljoenen jaren oud. Edelstenen geven bepaalde trillingen af die een positief effect zouden hebben op de mens, want net als wij, wij bestaan ook uit energie.

Wij hebben ons de laatste jaren verdiept in alle edelstenen rondom de vrouw & haar vrouwelijke energie, dit doormiddel van het lezen van artikelen/boeken & het volgen van workshops. Tijdens de zwangerschap verandert er veel aan je als vrouw, je wordt overspoeld door enorme hoeveelheden hormonen en je kindje in je buik groeit. Dit zal niet alleen je lichaam veranderen, maar ook zul je het merken aan je geheugen en mentale gezondheid. 

 

Deze 5 edelstenen worden vaak gekoppeld aan de zwangerschap. Zij hebben een speciale werking, wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet; 

Blauwe Chalcedoon 'Communicatie en moedergevoel' 
Deze prachtige blauwe steen met een witte gloed heeft positieve invloed op de communicatie en het moedergevoel. De steen absorbeert negatieve energie en versterkt het zelfvertrouwen. Geeft kalmering tijden stressvolle situaties. Men zegt dat deze steen de verbintenis geeft met je kindje, de energie van beide zal jullie dichter bij elkaar brengen. Ook bevorderd het de zwangerschap en stimuleert het de melkproductie aanmaak.
Draag deze edelsteen dichtbij je op de huid doormiddel van een blauwe chalcedoon armband, wil je geen sieraad maar wel de fijne werking/energie bij je dragen?  Kies dan voor een fysieke edelsteen, die vind je in deze speciale set ‘Zwanger & kraamtijdset’


Mosagaat 'Nieuw leven en rust' 
Men zegt dat dit dé edelsteen is die ondersteuning biedt tijdens de bevalling. Deze steen heeft een pijnstillende werking tijdens baren van jouw kindje en zorgt ervoor dat deze vlot verloopt. Het is de steen die staat voor een nieuw begin, een nieuw leven. Ook staat mosagaat staat symbool voor ‘rust’ en is het een fijne steen om ook tijdens je zwangerschap te gebruiken.
Draag deze edelsteen dichtbij je op de huid doormiddel van een mosagaat armband, wil je geen sieraad maar wel de fijne werking/energie bij je dragen?  Kies dan voor een fysieke edelsteen, die vind je in deze speciale set ‘zwanger & kraamtijdset’


Maansteen 'Vrouwelijke energie' 
De naam zegt het al, ‘de steen van de maan’. De maan wordt beschouwd als vrouwelijk en is de Yin van de Yin-Yang. (Yang is mannelijk & het symbool van de zon). De maan in combinatie met vrouwelijke energie staat symbool voor de maansteen. Deze steen bevordert de intuïtie en  het vruchtbaarheid. Deze steen wordt vaak gedragen tijdens het proces om zwanger te raken, maar ook tijdens de zwangerschap werkt de steen ondersteunend. Het geeft positieve energie tijdens de bevalling of erna tijdens het herstel en even als de borstvoeding.
Men zegt dat deze edelsteen ook nuttig kan zijn wanneer je menstruele klachten of overgangs klachten ervaart. Maansteen heeft namelijk een ontgiftende werking en zorgt voor een natuurlijk belans in het hormonale stelsel.
Draag deze edelsteen dichtbij je op de huid doormiddel van een maansteen armband, wil je geen sieraad maar wel de fijne werking bij je dragen? Kies dan voor een fysieke edelsteen, die vind je in deze speciale set ‘zwanger & kraamtijd’


Rode Jaspis 'Kracht'
Kracht is het juiste woord voor deze rode edelsteen. Het geeft vrouwen kracht, moed en aarding, het stimuleert de kracht van de vrouw. Men zegt dat deze prachtige rode edelsteen beschermt tegen eventuele miskramen en helpt de moeder en het kind om sterk en krachtig te worden. Het is een versterkende steen en zal bijdragen aan een voorspoedige groei van de foetus, ook na de bevalling zal deze edelsteen je kracht geven.

Draag deze edelsteen dichtbij je op de huid doormiddel van een rode jaspis armband, wil je geen sieraad maar wel de fijne werking bij je dragen? Kies dan voor een fysieke edelsteen, die vind je in deze speciale set ‘zwanger & kraamtijdset’

Wit Agaat 'Bescherming'
Deze prachtige ‘melkachtige’ edelsteen staat symbool voor zijn positieve werking tijdens de zwangerschap. Men zegt dat deze steen op de huid moet worden gedragen voor het gewenst effect. Het zou bescherming bieden voor de moeder, maar ook voor het kindje in de buik. Het stimuleren van de groei van de foetus/embryo en het zou een gunstige werking op de baarmoeder/placenta zelf.
Ook heeft wit agaat een rustige werking op de maag & blaas. Hierbij zou je kunnen denken aan ondersteuning bij zwangerschapsmisselijkheid en blaasklachten (ontstekingen). Ook na de bevalling kan je deze edelsteen blijven dragen, want het stimuleert de melkproductie.
Draag deze edelsteen dichtbij je op doormiddel van een wit agaat armband. Wij hebben geen fysieke edelsteen van Wit agaat, deze dient app de huid worden gedragen.


Laat een reactie achter