Nieuwe maan (+ spoiler alert)

Voor ons voelt elke nieuwe maan echt als een kickstart voor een nieuwe maan(d). We maken bedenken nieuwe content, nieuwe producten & maken mooie plannen. Leef jij ook met de maan?

Je hebt ons al vaker over de maan gehoord. Ooit geïnspireerd door de kracht van maansteen op de vrouwelijke energie. De maan is heel bijzonder. De effecten zijn nooit wetenschappelijk bewezen, maar toch ervaren veel mensen verandering tijdens de maanfases.

Elke maanfase heeft een unieke betekenis, die van nieuwe maan (2 maart 2022) is het meest bijzonder. Spiritueel gezien symboliseert een nieuwe maan een nieuw begin. Ook voor moeder natuur, bij nieuwe maan worden veel zaadjes ontspruit (ja, ook die van baby’s!).

Het is het perfecte moment voor een start voor iets nieuws!

Wij visualiseren onze doelen & schrijven deze met nieuwe maan op. Het is zoals voornemens, maar dan concreet en in hele kleine stapjes. Dus bijvoorbeeld niet ik wil afvallen of ik wil succesvol zijn, maar meer praktische invulling zoals deze maan geen snoep & … gram per week er af & ik wil 1 verkoop per uur/dag/week. Zo kun je elke nieuwe maan een nieuwe stap zetten (en een succes afvinken!).

Voor ons werkt het geweldig. Vorige maan(d) had ik, Maaike, het doel om meer 100% tijd te hebben voor mijn zoons. Samen met zoon Rafa doe ik nu elke week peuterzwemmen, echt even leuke tijd samen & ook met zoon Thiago doen we soms even iets ‘apart’ & dat werkt geweldig voor ze!

SPOILER ALERT:
Ook zakelijk werkt het. Een van de visualisaties begin dit jaar bracht een heel nieuw product op ons pad. Het past helemaal bij ons, onze passie & onze andere accessoires. OMY, we kunnen bijna niet wachten. Maarrrr, we kunnen jullie a.s. donderdag meer vertellen / laten zien! Het is echt een mega bijzonder item met bijzondere betekenis, opnieuw helemaal verliefd.

Zet het belletje op onze instagram profiel aan om als eerste op de hoogte te zijn en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan weet jij als eerste wat voor moois we voor jou hebben ontworpen!

 

 

inspired by blog van @happinez


Laat een reactie achter