7 manieren om edelstenen te reinigen & op te laden

Er zijn verschillende manieren om jouw edelstenen op te laden. De volle maan is hiervan de meest bekende. Maar er zijn verschillende manier, hieronder lees je welke. Je kunt zelf onderzoek doen of reinigen op je intuïtie, lees hierover meer in ons vorige blog over edelstenen. 
Verschillende manieren:
Zout; Kristallen behandelen met zout.
Rook; Reinig de energie van de edelstenen met de rook van gedroogde kruiden of heilig hout. 
Water; Doe de edelsteen in een glas of kom en laat het een paar minuten onder een stromende kraan liggen. 
Regenwater; Leg je edelstenen op een schaaltje buiten wanneer het gaat regenen, hierna goed droogdeppen. Het opvangen van regenwater en binnen onderdompelen kan natuurlijk ook. 
Maanlicht; De trilling van de maan is een krachtigen manier om jouw edelstenen te reinigen en op te laden. De vrouwelijke energie van de maan is zo zacht dat je deze manier voor iedere edelsteen kan gebruiken. Geef jouw edelsteden een maanbad door de edelstenen bij zonsondergang in een schaaltje buiten, op een tafel of op de vensterbank te leggen. Deze methode werkt vooral goed bij vollemaan en bij nieuwe maan.
Zonlicht; Reinigen kan ook gewoon in de mannelijke kracht van het zonlicht. Leg de edelstenen buiten of op de vensterbank wanneer de zon opkomt, haal deze pas weg wanneer de zon in de avond weer onder is. Let op! Deze methode niet geschikt voor alle edelstenen, zoek dit eerst goed uit. 
Aarde; Edelstenen in de aarde laten opladen, is een natuurvriendelijke methode, vooral voor edelstenen met grondende eigenschappen. Leg je edelstenen gewoon in de tuin, onder het aarde en laat het een nacht daar liggen. 
Bron: 'Stenen & Kristallen' De natuurlijke kracht van 68 stenen en kristallen.
Lisa Butterworth. Edelstenenenmineralen.nl

2 reacties


  • Günter

    Edelsteine kaufen


  • Hans

    Ich wusste nicht, dass wir Edelsteine aufladen können. Ich werde es bei Vollmond versuchen.
    https://pila-stone.de/


Laat een reactie achter