Barnsteen armband

Bij Babyzus bestel je speciaal voor jou en je kleintje een matchende barnsteen armband! Onze webshop verkoopt verschillende sieraden voor moeder en kind, waaronder barnsteen armbanden. Baltisch barnsteen is eigenlijk helemaal geen steen, maar fossiele hars van 44 miljoen jaar oude Scandinavische naaldbomen. Daarom is de steen licht, niet koud, en voelt het fijn op de huid. Het is erg fijn voor baby’s omdat deze steen de pijn verzacht bij het doorkomen van tanden. Naast armbanden met een cognackleur, hebben we ook voor dreumesen en peuters een regenboogarmbandje, waarbij barnsteen wordt gebundeld met andere edelstenen als amethist en rode agaat.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment Barnsteen armbanden
Barnsteen armband

Een barnsteen armband bestellen voor je kind

Als je een barnsteen armband bestelt voor je kindje, is het belangrijk om goed te kijken naar de maat. We hebben namelijk meerdere maten in onze sieradencollectie. Naast edelstenen armbanden voor kinderen, verkopen we ook armbanden voor volwassenen. Volwassenen kunnen kiezen uit verschillende soorten edelstenen. Een van onze eigen lievelingsarmbanden, naast de Barnsteen armband, is de maansteen armband. Dit komt omdat de maansteen een sterke connectie heeft met vrouwelijke energie. Naast edelstenen in de armbanden, is het ook mogelijk om sets met mama edelstenen te bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld een set in ons assortiment voor de sterke vrouw. Hierin zit amethist, maansteen en tijgeroog.

Bestel nu eigen sieraden met edelstenen

Koop nu in onze webshop een barnsteen armband voor je kindje. Twijfel je over de maat? E-mail ons dan op info@babyzus.nl. Wij adviseren je graag over de juiste maat armband voor je baby of peuter. Ook helpen we volwassenen graag bij het uitzoeken van de edelsteen die het best bij diegene past. Elke edelsteen heeft namelijk andere speciale eigenschappen.