Speenkoord

Met een speenkoord van Babyzus raakt jouw baby nooit meer zijn of haar speentje kwijt! Bekijk het assortiment aan handgemaakte speenkoorden in onze webshop. Je hebt de keuze uit een speenkoord in diverse kleuren, zodat je er altijd een vindt die geschikt is voor een jongen of een meisje. Zo stem je het speenkoord, dat je zelf kunt ontwerpen, af op de outfit van jouw baby. Onze koorden zijn persoonlijk, omdat je ze kunt laten personaliseren met de naam van jouw baby. Als je zelf een speenkoord voor jouw kleine jongen of meisje gaat ontwerpen, selecteer je zelf het algemene kleurenschema en de kleur van de letterkralen. Als je zelf twijfels hebt over een bepaalde kleurencombinatie bij het ontwerpen van een speenkoord voor je baby, denken wij graag met je mee.

  • Veilige babyaccessoires
  • Handgemaakte producten
  • Gratis bezorgd vanaf €30
Bekijk ons assortiment Speenkoorden
Barnsteen armband

Een mooi en veilig speenkoord voor jouw kleine jongen of meisje

Als je bij ons zelf een speenkoord gaat ontwerpen voor jouw kleine meisje of jongen, kies je zelf ook of je wel of geen gehaakte kraal, houten kraal met sterrenbeeld, symbool of bijtring in dezelfde kleuren toevoegt. Onze speenkoorden bestaan uit een satijnkoord van goede kwaliteit, siliconen kralen en een houten speenclip. De clip van het speenkoord maak je vast aan de jas of het kledingstuk van je kleine jongen of meisje, zodat je baby zijn of haar speen niet kwijtraakt als hij of zij deze loslaat. Het koord is zonder clip 22 centimeter lang, dit is de maximaal toegestane lengte van een speenkoord. Bovendien is het bij ons zelfs mogelijk om de naam van de baby toe te voegen met acryl of houten letterkralen. Een speenkoord met naam is namelijk een super leuk cadeau voor (de ouders van) een pasgeboren kind. Daarnaast zijn al onze koorden met speen eraan onafhankelijk getest en gecertificeerd naar de Nederlandse Warenwet en de Europese richtlijnen. Om de veiligheid te waarborgen, is het belangrijk dat je het speenkoord wat je bij ons zelf kunt ontwerpen, controleert voordat je het gebruikt.

Bestel nu een nieuw speenkoord voor jouw baby

Een speenkoord is, net als onze speenknuffel, ontzettend handig als je de speen van je baby niet wilt verliezen. Bovendien hebben we ook handige fopspenen in ons assortiment die je door middel van het lusje aan het eind van het koord makkelijk aan het koord kunt bevestigen. Heb je vragen over het zelf ontwerpen van een speenkoord voor jouw kleine meisje of jongen of wil je een bijpassende sleutelhanger met naam bestellen? Je kunt altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag. Schroom dus niet om ons jouw vraag te stellen door te e-mailen naar info@babyzus.nl of door een WhatsAppbericht te sturen naar 0616070715.