Draag je dierbare dichtbij - initiaal armband

Misschien heb je onze laatste blog over de nieuwe maan gelezen? Sinds we ondernemen zijn we ook zijdelings in aanraking gekomen met de kracht van de maan. Een aantal nieuwe manen terug zetten wij een nieuwe intentie met de wens voor een nieuw product dat perfect bij ons & de andere producten van Babyzus & Moon Mama Holland zou passen. 

Ons nieuwste item, ons initiaal armband, is het resultaat. En, WAUW, wat zijn we trots & blij met dit nieuwe unieke product! Het mooiste maansteen van MMH gecombineerd met het persoonlijke van Babyzus. 

Met liefde handgemaakt & daardoor helemaal aan te passen naar jouw wensen. Je kunt kiezen voor alleen een initiaal, maar je kunt natuurlijk ook de hele naam van jouw dierbare erop laten maken! 

Speciaal voor de zomer én omdat het ook gewoon heel mooi is, kun je ook de initialen combineren met een super fijn satijnkoord. Deze is gemaakt met een schuifknoopje, zodat je het makkelijk om en af kunt doen. Maak de perfect match met jouw mini, want deze is ook beschikbaar in mini maatjes! 

 

Liefs Maaike & Femke


Laat een reactie achter