3 perfecte cadeaus bij een zwangerschapsaankondiging

Hoera, jij bent zwanger!  

Wanneer vertelde jij dat je zwanger was/bent? Altijd spannend om familie, vrienden én collega's te vertellen over jullie grote geluk! Dit nieuws is ook super leuk voor alle andere betrokkenen & vaak een moment voor een klein cadeautje voor de mama to be of alvast voor het kindje. Maar wat geef je cadeau? 

1. Shop voor mama
Vind je het leuk om voor de aankomende mama iets te shoppen? Kies dan voor een maansteenarmbandje of edelstenenset Zwanger & Kraamtijd. Beiden ondersteunen bij de zwangerschap, zwangerschapsmisselijkheid & helpen bij slapeloosheid. Daarnaast is het een mooi sieraad dat elke dag herinnert aan de mooie tijd die is en die gaat komen! 

2. Shop voor het kindje
Natuurlijk is het ook mega schattig om iets voor het kindje in de buik iets te kopen. Al die kleine kleertjes, een leuk boekje of een schattig knuffeltje. Pas wel op, want jouw smaak is misschien niet de smaak van de mama. Je kunt ook gaan voor iets in de babykamer, zoals een letterbord of plankje voor de echofoto! Een veilige optie is een cadeaubon van een leuke shop met een klein cadeautje (speentje of bijtring). 

3. Shop voor de grote broer of zus 
Misschien is er ook al een grotere broer of zus in het gezin. Vergeet vooral hem/haar niet. Ook voor hem/haar zal het een grote verandering zijn binnen het gezin. Het is daarom extra leuk om ook een cadeautje voor hem/haar te kopen! Shop een mooie tashanger/sleutelhanger of een armbandje met de titel 'grote broer/zus' of zijn/haar eigen naam. Succes gegarandeerd, mama zal (mede door de hormonen) smelten van geluk! 

Heel veel plezier met geven & natuurlijk is aandacht én liefde het allermooist om te geven, dus vergeet die vooral niet te geven! 

 

 

Liefs

 

Maaike & Femke 

 


Laat een reactie achter