Moederdag cadeau ideeën 2022

Heb jij al nagedacht over Moederdag? 

Misschien ben jij wel voor het eerst moeder op Moederdag. Zo speciaal! Niet alleen voor jezelf is de 'titel' moeder bijzonder, ook voor oma blijft dit een mooi moment om extra van haar 'titel' te mogen genieten. 

Wij hebben de mooiste Moederdag cadeaus op een rijtje. Voor jouw eigen mama of voor jezelf (pssstt, stuur het linkje door naar jouw partner ;-)). 

Maansteen armband met initiaal 
Niets liever dan de naam van jouw mini overal mee naar toe dragen. Een sieraad met naam (of initiaal) is daarom ook ongekend populair merken wij. Je kunt dit sinds kort bij ons combineren met edelstenen. Hierbij wordt de naam van jouw mini verwerkt in ons maansteenarmbandje. De maansteen staat voor vrouwelijke energie & helpt oa herstellen na de bevalling. 

Ring met geboortesteen of borstvoeding
Een sieraad met de geboorte steen van jouw mini of jouw borstvoeding. Een geboortesteen is een edelsteentje dat symbool staat voor een maand, dit kan bijvoorbeeld rozenkwarts zijn (roze - oktober) of amethist (paars - februari). Borstvoeding kan worden verwerkt in een ring, hiermee heb je een mooi sieraad met een mooie herinnering. 

Edelstenen
Ze bestaan al miljoenen jaren, maar zijn helemaal van nu. Edelstenen. Elke edelsteen heeft zijn eigen betekenis. Extra speciaal als je een steen van iemand krijgt, dan heeft het nóg meer liefde & betekenis in zich! 

Edelstenen armbandjes 
Liever de edelstenen dichtbij? Kies dan voor een armbandje met betekenis uit onze sieraden collectie! Kies je voor maansteen, labradoriet of rode jaspis? 

 

Leuk al die cadeautjes, maar een ontbijt op bed met eigen knutsels is natuurlijk het meest speciaal. Oh, mama's, daar kijk ik nu al naar uit! 


Dejar un comentario