Edelstenen armband betekenissen

Edelstenen op alfabetische volgorde

Amethist
Straalt vrede en pure rust uit. Het zorgt voor een lichter hoofd, zowel in minder hoofdpijn, als minder gedachten. 
Werkt zuiverend en beschermend. Deze steen zal je gevoelens op een rijtje zetten en je hiermee helpen bij emoties, trauma’s en bijzondere momenten. Amethist zorgt voor een fijne nachtrust. Helpt bij het inslapen en doorslapen. En verminderd nachtmerries. Kies voor een amethist armband.

Barnsteen

De Baltisch barnsteen is fossiele hars, afkomstig van naaldbomen uit het Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. Barnsteen is dus in tegenstelling dat de naam doet vermoeden versteend hars en geen steen. Het is licht en niet koud en voelt fijn op de huid. Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en maakt vrolijk. Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het (energie) lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele en fysieke pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Kies voor een barnsteen armband

Blauwe chalcedoon
Blauwe chalcedoon heeft een kalmerende werking en geeft rust bij stressvolle situaties. Het absorbeert negatieve energie en helpt dingen beter te kunnen verwoorden. Creëert zelfinzicht en zelfvertrouwen. Helpt om communicatief sterker te worden en beter te luisteren. Deze mooie steen versterkt het moedergevoel, bevordert een gezonde zwangerschap en stimuleert de melkproductie bij het geven van borstvoeding. Kies voor een blauwe chalcedoon armband.

Carneool
Deze steen staat voor positiviteit. Geeft motivatie om je dromen te manifesteren en trekt persoonlijk succes aan. Is behulpzaam en maakt assertief. Daarnaast ondersteunt deze steen in vitaliteit en de vruchtbaarheid. Heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele ongemakken. Kies voor een carneool armband.

Gouden driehoek
Rozenkwarts; Deze edelsteen staat voor Liefde. Het geeft extra kracht aan relaties tussen geliefden & de liefde voor jezelf.
Amethist; Deze edelsteen werkt zuiverend en beschermend. Straalt vrede & pure rust uit, verdrijft negativiteit. Helpt bij het inslapen (én doorslapen) & verminderd nachtmerries.
Bergkristal; Deze edelsteen maakt wilskrachtig & geeft moed. Deze doorschijnende mineraal kan doordrongen worden met licht & zet daarmee negatieve energie om in positieve energie. Kies voor een gouden driehoek armband.

Labradoriet

Labradoriet beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. Kies voor een labradoriet armband

Maansteen

De maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. De steen heeft ook een sterk effect op de slaap en dromen. Helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en tijdens de overgang kan de maansteen nuttig zijn. Maansteen brengt namelijk je hormoncycli weer in evenwicht met de natuur. Kies voor een maansteen armband.

Mosagaat 
Heeft een stabiliserende & aardende werking. Is zeer geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van het herstel na ziekte/bevalling en het helpt je om tot rust te komen na een heftige periode met veel emotionele onrust. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Het is de steen die staat voor een nieuw begin, een nieuw leven. Ook staat mosagaat staat symbool voor ‘rust’. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde. Kies voor een mosagaat armband. 

Rode Jaspis
Kracht is het juiste woord voor deze rode edelsteen. Geeft kracht, moed, bescherming en aarding. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Deze edelsteen geeft je de moed om voor jezelf op te komen. De steen werkt verwarmend en voorziet het lichaam van energie. Het bevordert wilskracht en doorzettingsvermogen. Kies voor een rode jaspis armband

Rozenkwarts
Deze edelsteen staat voor Liefde. Rozenkwarts geeft extra kracht aan relaties tussen geliefden en de liefde voor jezelf. Het helpt je open te stellen om liefde te geven en te ontvangen. Het geeft emotioneel evenwicht bij veranderingen. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij rouw en trauma en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Stimulatie voor sensualiteit. Kies voor een rozenkwarts armband.

Tijgeroog
Werkt beschermend, brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Tijgeroog werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling. Kies voor een tijgeroog armband.

Wit agaat 
Wit Agaat is een evenwichtige en beschermende edelsteen. Het bevordert innerlijke rust en zorgt voor een kalme en nuchtere houding. Agaat zet aan tot zelfreflectie en geeft je kracht om afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Tevens is het een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen. De steen stimuleert de groei van de foetus en heeft een gunstige werking op de baarmoeder. Helpt tegen misselijkheid en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding. Kies voor een wit agaat armband.


Dejar un comentario